Är något mindre förbannad nu än igår kväll, mår dock inte jättebra, har sovit kasst och har ont i huvudet och mår lite illa :( Lider väl iofs av endorfinbrist eftersom jag inte kunnat fäkta pga handen och jag mådde inte helt bra igår heller. Tänkte väl cykla ut till myrorna och emmaus som belöning för att jag pluggat och leta lite efter julklappar och lite sånt så jag kanske tar en lätt gymomgång så jag blir pigg inför Amandas besök <3
Hej grupp F!

Tyvärr visade det sig att vi lärare har lite svårt att hitta i mapparna på itslerning! Göran var i stort sett färdig med era uppsatser när han upptäckte att han läst en tidigare version av era arbeten. Detta innebär tyvärr att han får läsa om och bli nog inte färdig med detta förrän någon gång nästa vecka.

Hav tålamod!

Gunilla

Det har redan tagit fucking 3 veckor extra för dem att fixa! Och sen fuckar de upp det?!
Sitter ihopkurad i sängen, täcke och ylleunderställ och fryser. Undrar om jag inte håller på att bli sjuk.... -.- Malmö blev svinkallt under natten :/ Men sen har jag ju ont i min skadade hand med, brukar frysa lättare när jag har ont. Får väl se när jag får kallelsen från kirurgen... blöh.
 
För stunden sitter jag och misshandlar uppdateringsknappen på it's learning för jag vet att snart kommer mitt paperresultat att komma upp där, och enligt uppgift är "många underkända" iihhk har inte lite ångest nu... Får väl försvinna in i den Svenska politiken med en kopp te och hoppas på det bästa just nu!
Japp så heter premiären jag ska på om knappt en timme ^^ är uppklädd till tänderna i coctailklänning (ljusblå *gasp*) och seriöst sminkad för en gångs skull :p Sen blir det sittning med spexarna och efterfest natten lång. Skojar inte xD Ser inte fram emot hur jag kommer att må imorgon x'D
Jupp titlarna på vad jag läst sen runt 17-tiden idag. Eller jag har ju självklart haft lite pauser med... Tycker att jag inte gör annat än att läser och renskriver anteckningar, jämt och ständigt. Och ändå ser jag inte något slut på allt som ska läsas :s fast det är inte så konstigt, vi ska läsa hela "Den Svenska politiken" förutom kapitet 8 (9 kapitel i boken allt som allt) denna veckan.. plus ett femtiotal i en annan bok, ett par kapitel i en tredje och jag tror även att vi tekniskt sätt ska ha läst lite i den kära boken av Wright&Boorse också... Inte konstigt att jag är trött, har huvudvärk och är stressad och har börjat tappa oroande mycket hår... En jävla tur att jag inte har en omtenta över mig om knappa två veckor!
Nej ett djupt andetag, en kopp te och trycka lite till om den svenska konstitutuionen (en jävla tur att jag läst samhäll i 4 år annars hade jag väl legat och gråtit just nu...)
Nu har jag ignorerat det här tillräckligt... Morgonkaffe och Markus Krunegård är inte fy skam! Inte heller 74% på tentan :D klart godkänd!
Vad som dock suger är min hand, har fortfarande svinont, får inte fäkta, ska antagligen inte belasta... Precis som i våras... Handen är hårt lindad i en satans ortros, plastskena och allt, nästan som ett gips och det är jävligt jobbigt att göra något överhuvudtaget. Jobbigast var tisdagens 6 timmar föreläsningar med massa anteckning.

Förmiddagsföreläsningen blev inställd så jag har bara seminarie från 14 till 16 idag, rätt chill ändå och imorgon är jag ledig och drar upp till Linköping för att hälsa på bror min <3 (och bli ännu lite mer pank...) Eftersom jag tänker prioritera bort plugget tills ikväll eller iaf till senare ska jag dra till gymmet och ge illusionen av att vara biff xD
Sitter i soffan i Jönköping och gör ett halvseriöst försök till att plugga... är svintrött och inte alls pepp. Blev hemhem istället för Malmö i lördags kväll och jag ska åka tillbaka till Malmö i eftermiddag. Har åter påbörjat ett nytt projekt med stickningen (självklar innan mormors julklapp är helt klar...) blir förhoppningsvis ett par raggsockor xD men strumpstickor är djävulens påhitt och det är jävligt segt att hålla koll på alla satans maskor :')
 
Har även funderingar på att börja sticka för att sälja eftersom jag inte kan behålla alla saker som jag gör... Vore ju kul om någon var intresserad!
Är framme i Göteborg nu, på ett rätt mysigt hotell (speciellt om man ser till priset) även om jag är lite bitter över att jag inte kommer att få frukost -.-' trots att jag betalat för det!
Så jävla skönt att ha sagt till S att jag inte vill att han ska leka med mig och mina känslor längre! Har fått mitt avslut och sista ordet nu.
 
Men ja, Göteborg var det, ska tävla för första gången på ett halvår nu imorgon, årets jobbigaste tävling, kan ju bli
kul...
Bild som jag hittade när jag redigerade lite för ett tag sen... blev lite kär ^^ Satan vilken flum inlägg... Helt enkelt önska mig lycka till imorgon? :')
 
 
Har haft en trängande huvudvärk hela dagen, en sådan som inte försvinner hur mycket koffein jag konsumerar eller huvudsvärktabletter jag tar. Försökt att ta mig igenom veckans McNiell kapitell, men hänger hela tiden upp mig på små skitsaker som formleringar och dåtidens idioti... Har istället meckat med vapnen så jag har åtminstone ett par inför helgen som fungerar hyfsat bra och väskan står nu färdigpackad i badummet och väntar på helgens äventyr.
Mitt i allt bestämde herr S för att höra av sig och göra mig förrvirrad som satan för det är ju kul... Eller så.
Inte alls lite bitter, när jag ville att han skulle höra av sig och svara på mina sms och jag fortfarande var super heartbroken gjorde han det inte och nu när jag börjar komma över honom så kommer han och rör upp känslor.
 
Sitter just nu och försöker trösta min kära vän Beth, eftersom hennes kille dumpade henne igår och är ett svin mot helt plötsligt, vill bara flyga över till England och ge henne en kram men det går ju såklart inte :/
Fick ett infall om att jag ska börja skriva om mitt liv i Malmö- helt enkelt om mitt liv som miljömupp. :') So here we go.
Är sådär lagom pigg idag, har sovit dåligt, föreläsning på morgonen och sen ett rätt energikrävande gruppmöte... Folk som inte kan läsa innantill i en uppgift gör mig inte lite irriterad så detta kan bli ett rätt jobbigt grupparbete men vi får väl se.
 
Nu ska jag äta kladdkaka och dricka te. Bara för att jag kan!