Så nu var ännu en julafton, och snart även en juldag över. Har väl varit allmänt rätt trevligt med sedvanligt gnäll över matkoma, extrem trötthet men även skratt och skoj. Men... till saken! Så hur många satt klistrade vid Kalle Anka vid 15:00 igår? Efter allt gnäll och debatterande undrar jag ju nu om ni saknade den där bortklippta scenen något enormt? Personligen gjorde jag det inte, och kunde egentligen inte bry mig mer om att den är borta. Skapade detta klipp irritation? Förstörde det hela er dag? Ja? Nej? Ifall svaret är ja, kan jag inte låta bli att undra hur ni prioriterar? Ska inte jul vara ett sätt att träffas, äta god mat och få lite mer saker som vi till 99 % av fallen inte behöver (en helt annan fråga ja...)?
Och till er som tycker att det är ett fantastiskt bra intiativ av Disney att klippa bort en nidbild av en svart docka, vill jag ställa frågan vad ni tycker om de nidbilder som finns på kinser i "leksaksparaden" och den judiske arbetaren med åsnan som också kan ses som en parodi. Ska inte allt tas bort om det ska vara bra på riktigt? Äh för min del skulle vi kunna skippa det helt, den enda som jag faktiskt vill se av Kalle Ankas jul är Robin Hood och kan likväl kolla det på youtube i framtiden. Ville väl mest låta intellektell, men hade varit kul att få höra folks åsikter i frågan!

Vaknade till liv alldeles nyss, och hör hur familjen stökar och städar. Är inte direkt pepp... Överväger att sova vidare.. Idag blir det knäckkok, julklappsinslagning och bio och städning -.-'

Blöh ont i huvudet och är mest gråtfärdig. Känner mig fruktansvärt liten och ensam just nu. Läsåret är avklarat och jag spontanreste hem idag istället för imorgon mycket på grund av migränen som bröt ut sekunder efter att vi gjort vårt framträdande.
En äldrekursare kommenterade iallafall att vi verkade ha gjort ett gediget och fantastiskt bra arbete så vi får bara hoppas att Joe (som ska bedöma det) också tycker det.
Skolkade de sista timmarna efter att ha insett att jag inte kunde hålla koncentrationen uppe efter två koppar kaffe. Och cola :/

Aja bild på hur ordentlig jag kan se ut när jag vill. Eller när jag tvingas till det, typ när jag dömer.. -.-'

Tentan är avklarad, lägenheten är skinande ren (två veckor av ignorerande av städ och disk tog slut idag...), imorgon ska vi träffas och skriva en presentation och på torsdag är det studentkonferens. Och klassfest.. men jag vet inte om jag kommer att orka någon sådan, blev en del efter tentan igår. Och jag kom hem sent, lyckades bara sova någon timme innan alarmet drog mig ur drömmarnas värld... Resten av dagen har jag mest knarkat One Tree Hill!
 
Ska bli något så jävulskt skönt att komma hem, bli bortskämd och få vila upp mig utan att göra något speciellt. Eller skriva ett paper till, men det ska nog gå bra det med :) Nej nu blir det sömn!
Leftover cuties <3 allt jag har att säga. Eller ja, har maximal tentaångest, klockan 14 imorgon gäller det. Djupa andetag. Sista fokusering efter natten. Detta kommer gå galant.
Yes, det blev inte lite tunghäfta och tom hjärna när man lyckats leta upp barndomsidolerna Anders och Måns på stan skramlande med sina insamlingsbössor till förmån för musikhjälpen. Lyckades iallafall ställa någon fråga som hur mycket de fåttin, skratta när de bad om "skramlande mynt" för det lät roligare och fick mer folk att ge pengar. Sa även att jag var imponerad och tacksam för att de tog sig tid för att göra detta!
Nu i efterhand grämer jag mig över att jag inte bad om en kram eller autograf men fick leenden och tack, gjorde ju min dag <3
 
Musikhjälpen har för övrigt varit min livspepp, eller pluggpepp. Gått på i bakgrunden hela tiden jag varit hemma, ibland tycker jag ändå om mänskligheten! Se till att slänga iväg ett sms och ge 50, 100 eller 200 kr till 72 999 med en låtönskning, artist och motivering innan det är för sent! Svenskarna har gett över 12 miljoner i skrivande stund, se till att ge du med!
 
Förutom att få tunghäfta och allt såntdär har jag fixat de sista julklapparna idag, har egentligen inte lagt ut särskilt mycket pengar och är nöjd ^^ Ska bara fixa betalningen på morfars så är det klart :)
Jag vet att jag tjatar sönder om skolan, men det är ju inget jag kan hjälpa, tenta snart. Pluggat i runt 6 timmar idag, läst och renskrivit anteckningar sen 9 i morse. Lite paus för mat och däcka blev det ju med, men nej jag har inget liv.
Värktabletterna tycks inte hjälpa, tog en vid 16 tiden och det spränger fortfarande helt sjukt. Ortopeden i Landskrona kunde inte ge något mer besked. Och Dr Edin vet inte heller in eller ut. Han skrev ut starka värktabletter, 3 om dagen tills vidare och jag ska till arbetsterapeuten på fredag och se om de kan ge mig något bättre stöd för min hand.
 
Förkyld som satan är jag med, men det är väl inget att tala om. Gah vad jag gnäller på allt! Bortskämd snorunge känner jag mig som xD Önskar att jag hade något glatt eller roligt att skriva, men inte fan har jag det. Ska överge detta nu, dricka varm cholkad och försöka läsa klart Carter.
Hela dagen har varit åt helvete... ont i handen när jag vaknar, huvudet lika illa och efter två värktabletter släpper huvudplågorna. Ringer till kirurgen för att få besked om när jag ska få komma, pratar med en satkärring som är fruktansvärt otrevlig och som hänvisar min till Landskrona dit jag tydligen ska med handen. Blir sedan i mail lilla gummad av hyresvärden som idiotförklarar mig och förklarar att deras internkösystem är super och tydligt (nej. bara nej.)
Panik med grupparbetet som i skrivande stund ska in om 7 timmar, vi ska träffas snart och ordna det. Trycker i mig mer värktabletter då jag knappt kan skriva på datorn/ använda touchpaden pga smärtan. Ringer min vårdcentral som gett mig en ny tid imorgon för att titta på den och göra mer undersökningar. Har verkligen svinont och har ändå en rätt hög smärttröskel...
 
Vattnet tar 10 min innan det blir varmt i duschen och det försvinner lika snabbt som det blivit varmt. Upptäcker vid 12 att anledningen till att jag fryser är att värmen är sönder. Stormar ner och får förklarat att det ska lösas. Snart. Ligger iaf etta i kön till en 33 kvm i huset... allways something i guess. Nu ska jag dricka glögg och hoppas på att allt är perfekt sen.
Dagen har bjudit på en sjuklig huvudvärk, lätt hänt med förkyldning och när man försöker motverka naturlagarna om man säger så. Började med att plugga ett par timmar, sen drog jag till Heleneholms sporthall för att kolla in lite florettfäktning, men vände i princip i dörren för jag träffade Viktoria och Ebba som lyckades att smita från dömmningen. Hängde med dem till Emporia, som förövrigt kan beskrivas med kapitalistisk hysteri som bärsärk. Men det är bara min uppfattning. Satans mycket folk, affärer och allt möjligt. Blev lunch på Max och sen gick vi mest runt och letade julklappar och födelsedagspresent till Viktorias far som olägligt fyller år på måndag. Smet iväg efter ett par timmar, är ändå stressad över tentan den 17e. Men det var förbannat kul att umgås med folk och inte bara folk utan två halvgalna fäktartjejer som jag kännt i x antal år :D
 
Satte mig direkt med böckerna när jag kom hem vid fem och har pluggat av och till sen dess. Kroppen vill inte, vill ha sömn och vila, speciellt så jag blir av med förkyldningen...
 
Nu ska jag dricka te och läsa igeom sammanfattningen av Agenda 21 tills Downton Abbey börjar :)
Yeah, fick en Sankt Nikolaus present av modern idag (en dag sent, men vad kan man begära av posten), mina hörlurar dog för ett par veckor sen lite sådär halvt och spontant och jag begärde ett par nya i julklapp. Men fick det nu till Sankt Nikolaus. Rosa och ascoola xD
 
Har fått tillbaka min satans paper idag, VG! :D läraren skrev i mailet att den var utmärkt!! Detta ska firas med skum dansk alkoläsk senare ikväll! Nu sitter jag och en kille i gruppen (eller han slutade skriva.. Oo) och redigerar igen på uppsatsen, StOU alltså. Ska in på måndag, så det är inte mycket kvar, bara sista pillandet.
 
Ska bli skönt att få ett break snart, efter tentan och redovisningen är det jul och sen blir det bara en uppsats som ska skrivas i januari :)
Så kallt det är ute! Har precis kommit in efter en promenad i snöstormen, rätt så mys ändå, men kinderna bränner verkligen nu!
Annars har större delen av dagen gått till att plugga, kom in i en jättesvacka igår, ville mest lägga mig ner och dö. Gjorde klart grupparbetet och har idag fått höra att diskussionen jag skrivit är fantastisk. Klart man blir på bättre humör då! Sen har jag bara ett kapitel kvar i den svenska politiken! YAY! Äntligen faktiskt, frågan är hur mycket jag lärt mig....
Nu blir det miljöhistoria och sen baka bröd :) Eller ja... diska och sen baka bröd om man ska vara petig meeeen men xD
Vid ett ska vi träffas och försöka göra klart grupparbetet, vi har en tjej i gruppen som bott i Sverige i tre år= hon har lite problem med språket. Hon ska göra omtenta på lördag och eftersom hon är färdig med sin del och gjort mycket frågade hon om inte hon kan få stanna hemma och tentaplugga. Ingen fara. Men nu ska halva gruppen stanna hemma och omtentaplugga så nu ska resten som inte kuggade göra klart allt -.-
My Chemical Romance dunkar i högtalarna, febern gör att jag fryser som en hund och mina tappra försök att koncentrera mig på böckerna fungerar dåligt. Världen är vit utanför fönstret och jag funderar över om det är så att jag måste sluta cykla eller om de plogar cykelvägarna i Malmö...
 
Frugan har varit här från fredag till idag förmiddag <3 alltid kul att träffa henne, efter lite tåg- och kortstrul har vi frusit ihjäl på Tivoli i Köpenhamn. Massor av mys och skratt, men jag känner mig rätt så tömd på energi. Det känns som om det mesta suger musten ur mig, jul, snö, skola, grupparbete. Blir vi bara klara med StOU i tid så fungerar det nog. Då är det bara tentan kvar innan jag får vila ut.
 
Om jag orkar så tänkte jag redigera lite bilder från min snöpromenad (förutsatt att de blev bra nog för redigering) så jag kanske slänger upp något kul här.